Scroll to top

Termeni și condiții

 1. Utilizare
 • Utilizarea acestui site implică acordul tău – utilizatorul –  cu termenii şi condiţiile noastre. În cazul neacceptării acestor termeni şi condiţii, ești rugat sa nu utilizezi în continuare site-ul prezent.
 • Ne rezervăm dreptul de a modifica, parţial sau integral, termenii şi condiţiile prezente, fără nici o informare prealabilă. Utilizarea site-ului în continuare presupune acceptarea respectivelor schimbări.
 • Likerom.ro nu garantează că acest site va funcţiona fără întreruperi sau fără erori.
 • Likerom.ro nu va putea fi tras la răspundere, indiferent de cauză, pentru orice erori, omisiuni sau alte deficienţe, pentru inautenticitatea informaţiei conţinute în acest site sau pentru întârzierea transmiterii acesteia către utilizator.

 

 1. Confidenţialitate
 • Datele cu caracter personal vor fi prelucrate în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția
      datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul
  României.
 • Datele cu caracter personal (adresa de e-mail, numele și prenumele, imaginea facială (fotografie), ocupația, apartenența etnică și o scurtă descriere despre tine) pe care le transmiteţi prin intermediul site-ului, prin poşta electronică sau prin altă modalitate nu vor fi folosite în nici un alt scop, decât pentru posibilitatea de a deveni un membru virtual și a fi promovat pe platforma online sau pentru a fi contactat, în cazul în care dvs. aţi solicitat acest lucru.
 • Informaţiile şi datele solicitate prin intermediul acestui site vor fi stocate cât timp vei alege să rămâi înregistrat pe platforma on-line.
 • Likerom.ro garantează confidenţialitatea acestor date.

 

 1. Conţinutul site-ului
 • Totalitatea materialelor, articolelor şi informaţiilor prezentate prin intermediul acestui site sunt proprietatea likerom.ro. Acesta işi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fără nici o informare prealabilă.
 • Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea likerom.ro.

 

 1. Link-uri către alte site-uri
 • Site-ul prezent poate conţine link-uri sau trimiteri către alte site-uri, care nu se află sub controlul sau proprietatea likerom.ro. Vizitarea acestor link-uri presupune acordul dvs. cu condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

 

Pentru orice nelămuriri, sugestii sau reclamaţii, ne puteți contacta

– prin e-mail la adresa:  office@agentiaimpreuna.ro                    

– prin corespondență la adresa: Str. Slobozia, nr. 31, sector 4, București

– prin telefon la numărul: 021 210 0539