Scroll to top
Retea

Oana Dorobanțu

De aproximativ un deceniu lucrez în domeniul comunicării și relațiilor publice, cu precădere pentru proiecte culturale și artistice, dar mai recent și în domeniul ONG-urilor care asigură respectarea și protejarea drepturilor și libertăților grupurilor vulnerabile.

În paralel realizez reportaje pe teme sociale despre problemele cu care se confruntă grupurile vulnerabile din România. Găsiți materialele realizate de mine pe VICE România și Brrlog.com. De asemenea, sunt pasionată de dans contemporan și de teatru politic.

Momentan sunt studentă la Hochschule Rhein-Waal în programul de licență pe Studii de Gen și Diversitate și intenționez să continui printr-un masterat în antropologie vizuală și cu bunăvoința Universului, un doctorat în studii rome. Îmi doresc să contribui activ în cercetarea culturii rome și realizarea mai multor materiale academice despre noi.

Identitatea mea etnică este mixtă, sunt extrem de white-passing, dar prin virtutatea bunicilor paternali, sunt și mă simt de etnie romă.

  • Profesie

    Expert în comunicare online și PR

Share project